Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Australský silky teriér


Vložil(a) Dagmar Femiaková
Datum zveřejnění 16.5.2017 10:48
Kontaktní telefon 777615865
Kontaktní e-mail femiakovadagmar@seznam.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Mladá Boleslav

Cena 10 000,00 Kč

Text inzerátu

Skvělé málopočetné plemeno, nelínající, velmi milý a přítulný pejsek, vhodný jak k dětem, tak i starším lidem. Velice rychle se učí, rád běhá i agility, ale přizpůsobí se každé aktivitě. Vynikající společník pro každou rodinu. Je podobný Jorkšírskému teriérovi, ale netrpí dědičnými chorobami. Kdo si štěňátko tohoto úžasného plemena pořídil, je nadšen jeho vlastnostmi. Hledáme pro naše pejsky hodné páníčky, kteří mají zájem o společníka, jakého nepotkají na každém rohu.
Štěňátka budou k odběru od 25.června 2017, budou s PP, odčervená, očkovaná a čipovaná. Kupní smlouva a chovatelský servis samozřejmostí. Web: http://www.tapka.cz/chs-psu-pod-bezdezem, https://www.facebook.com/podbezdezem/?fref=ts

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Lagotto romagnolo
Kavalír king charles španěl »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).