Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Kavkazský pastevexcký pes s pp


Vložil(a) Dana Burianová
Datum zveřejnění 5.8.2012 23:31
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail chs.erudit@seznam.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Mělník

Cena

Text inzerátu

Úspěšná chov.stanice ERUDIT , nabízí k odběru štěňátka zajímavé ruské krve.
Matka – Temperamentní, vitální a úspěšná fena - Interšampion , šampion Ruska , Slovenska, 3x Junior šampion , Klubový vítěz.
V chovu ověřená, matka světové vítězky mladých 2008 atd…všichni její potomci mají HD A !
Otec - silný, mohutný pes, s výškou 79 cm jeden z největších psů v českém chovu současnosti! Pes s excelentní, masivní hlavou i stavbou těla a seběvědomou povahou.HD A.
Výstavně úspěšný – Grand šampion, šampion, 2x klubový vítěz , 2x klubový vítěz mladých, BOB,. BIS, BIG, res.CAC na Evropské výstavě 2010 ! res.CAC na Světové výstavě 2012 ! Vítěz soutěže o nejtypičtější hlavu v plemeni ! Nejúspěšnější pes klubu za rok 2011 ! atd…
Štěňátka jsou odchovaná s celodenní péčí a láskou, očkovaná, čipovaná . Samozřejmostí je pro nás kupní smlouva, krmení Acana a výbava do začátku. Jen do výborných podmínek !
Více na www.erudit.cz , 774849565 , 773869611 , nezávazná návštěva je u nás vždy vítaná…

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Jorkšírský-yorkšírský teriér fenky s pp
Trpasličí pinč »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).