Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Vysokotlaké dekorativní lamináty oberflex


Vložil(a) Veronika Píšová
Datum zveřejnění 20.6.2014 10:03
Kontaktní telefon +420723175071
Kontaktní e-mail pisova@mores.cz
Kategorie Ostatní
Okres Praha 9

Cena

Text inzerátu

Oberflex nabízí široký sortiment produktů z dřevěné dýhy, které jsou zpracované do podoby vysokotlakých dekorativních laminátů. Díky všestranným možnostem využití laminátů Oberflex a především propojení přírodního materiálu a odolného povrchu jsou tyto lamináty využívány i pro ty nejnáročnější bytové či komerční projekty.
Mezi nabízenými produkty jsou vysokotlaké dekorativní lamináty z dřevěné dýhy různých dekorů a textur, dýhy bez povrchové úpravy, akustické obklady pro stěny a stropy, dřevěné obklady, technické dřevěné podlahy, kovolamináty, odvlákněné dýhy, hranící pásky, teakové podlahy a nová kolekce laminátů Smart surface, na které je možné psát popisovačem či křídou.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Brašny na nářadí pro všechny řemeslníky
Sendvičové izolační zateplovací panely stěnové »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).