Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Lektor aj


Vložil(a) Marcela Říhová
Datum zveřejnění 15.3.2016 08:13
Kontaktní telefon 775556992
Kontaktní e-mail m.rihova@lite.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Praha 1

Cena

Text inzerátu

Právě jste se vrátili z au pair pobytu v zahraničí nebo jste ukončili školu a umíte výborně anglicky?
Tak právě Vás hledáme!
Společnost LITE se již 19 let zabývá netradiční a velice efektivní výukou angličtiny a v současné době přijímá žádosti od schopných a energických lidí na pozici:
Lektor AJ
Máme unikátní a přesné know-how výuky angličtiny, které funguje. Přesně daná technologie naší výuky zaručuje vysoký úspěch u studentů.
Nepotřebujete pedagogické vzdělání ani praxi! Jen výbornou znalost angličtiny a samozřejmě obrovskou chuť pracovat s lidmi. Ostatní Vás rádi naučíme.
Na začátku Vás čeká tvrdý trénink a intenzivní praxe. Pokud toto zvládnete, stanete se opravdovým profesionálem ve výuce AJ. Získáte smysluplnou práci ve skvělém přátelském kolektivu a možnost osobního i profesního růstu.
Pošlete ještě dnes svůj životopis v ČJ na m.rihova@lite.cz nebo volejte na telefon 775 556 992. Web: http://www.lite.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Detektiv/strážný
Chybí vám naplnění a radost z práce?hledáte změnu? »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).