Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Super přivýdělek na doma


Vložil(a) Tomáš Smilovský
Datum zveřejnění 4.11.2014 04:06
Kontaktní telefon 601378180
Kontaktní e-mail Smilo.Smilo@seznam.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Frýdek-Místek

Cena 0,00 Kč

Text inzerátu

Tato práce je založena na rozesílání, skládání a balení letáků s informacemi do nadepsaných obálek, které obdržíte spolu s adresami.
Práci vykonáváte v klidu a pohodlí vašeho domova.Tuto práci může provádět každý, kdo již dosáhl věku 15ti let.Práce je vhodná i pro studenty, rodiče na mateřské a důchodce. Nebudete hradit známky, ani žádné potřebné věci k této práci. Váš plat, vám bude posílán poštou a bude záležet jen na vás, jak budete snaživí
Jako vstup se hradí 50 Kč - je to důkaz, že máte o tuto práci zájem a můžeme s vámi počítat.(Je nám velmi líto, že po Vás musíme tento poplatek chtít, ale je to jediné, co musíte do této práce vložit, potom již nic neplatíte a věřte, že vám to bude několikanásobně vráceno) Po zaslání reg. kupónu, poplatku a prázdné obálky, Vám bude následně odeslán materiál, se kterým budete pracovat. Kontaktujte na níže uvedeny e-mail a budou vám zaslány informace o této práci.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Hledáte přivýdělek, změnu, karieru?
Novinka v úvěrech v čr »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).