Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Nepočítej dokola kačky


Vložil(a) Káta Malá
Datum zveřejnění 20.10.2013 04:42
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail malykote@email.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Karlovy Vary

Cena

Text inzerátu

Co BÝT SAMOSTATNÁ a OPRAVDU se ZABEZPEČIT?? Přijdeš si ATRAKTIVNÍ, je Ti 18-80, máš SEBEVĚDOMÍ, SLUŠNÉ CHOVÁNÍ, jsi SPOLEHLIVÁ a MILUJEŠ ZÁJEM PÁNSKÉ SPOLEČNOSTI? Hledám takové KÁMOŠKY, žádný CLUB,apod. ponižující zařízení :) Můžeš být I NA TEL, bez PRAVIDELNÉHO DOCHÁZENÍ, BRIGÁDA přes VÍKEND, možnost ubytování, ZKOUŠKA na PÁR dní + vybavení OKAMŽITĚ ZAČÍT :) ROZSAH nabízených SLUŽEB a KLIENTELU SI URČÍŠ SAMA, poradím, pomůžu a $PENÍZKY$ máš $DENNĚ$ ;) VŠE NA ÚROVNI a S HRDOSTÍ = BEZ STRESU a *ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTÍ* :)) nabídka spíš AMATÉRKÁM/STUDENTKY,
CIZINKY, TRANSKY, MAMINY na MD..Pokud jsi navíc TALENTOVANÁ, máš ŠANCI ÚČINKOVAT V *KABARETU* :) Tak NEBUD HLOUPÁ a NEKAŽ si *ŠTĚSTÍ* ;) Pa Káta/Plzen :)

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« rehabilitační polštářek relaxmax.
řidič c+e- nabídka práce v německu »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).