Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Náhrada škody na zdraví


Vložil(a) JUDr.Sylva Dlubalová
Datum zveřejnění 20.3.2018 18:20
Kontaktní telefon 702180475
Kontaktní e-mail sylva.dlubalova@seznam.cz
Kategorie Informace a služby
Okres Brno-město

Cena 1,00 Kč

Text inzerátu

Společnost Právní centrum odškodnění Vám zajistí co nejrychleji nejvyšší odškodnění újmy na zdraví způsobené dopravní nehodou, pracovním úrazem, jiným typem úrazu, či jinou životní událostí na které máte nárok.
Známe detailně Vaše nároky !
Jaké druhy odškodnění můžeme poškozeným zajistit? Bolestné, ztížení společenského uplatnění, psychická újma, vyplacení ušlého zisku..... Veškeré poplatky spojené s léčbou, cesty k lékaři, regulační poplatky, poškozené věci.... Poplatky za léky a následné léčení.... a další. V případě ztráty blízké osoby : odškodnění všem pozůstalým a rodinným příslušníkům. Náklady na pohřeb a mnoho dalších položek.
Jedná se o vysoce odbornou problematiku, se kterou si klient bohužel sám nikdy neporadí, je spočítáno a uplatňováno velké množství položek. Na tuto problematiku se specializujeme.
Dopředu nic neplatíte !

Kontaktujte prosím JUDr. Sylvu Dlubalovou, regionální ředitelku Právního centra odškodnění s.r.o.


sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Odškodnění poškozeného za újmu na zdraví
Sledujte pohyb firemních vozidel »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).