Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Syma x8c - model velké kvadrokoptéry s hd kamerou


Vložil(a) Roman Vařejčka
Datum zveřejnění 21.10.2015 09:07
Kontaktní telefon 775959973
Kontaktní e-mail info@rckane.cz
Kategorie Hry a hračky
Okres Chrudim

Cena 3 290,00 Kč

Text inzerátu

Nová kvadrokoptéra s 6-osým stabilizačním systémem, HD kamerou a funkcí inteligentní kontroly orientace. Model navíc disponuje odolnou konstrukcí. Nová.

Nová, extrémně stabilní kvadrokoptéra Syma X8C, která se nezalekne ani větru! Je vhodná k letu venku i uvnitř, pro začátečníky i pokročilé uživatele.

Tento velký model disponuje nejnovějším 6-osým stabilizačním systémem, díky kterému je kvadrokoptéra stabilní i při slabém větru. Tato kvadrokoptéra kombinuje nejnovější technologii vysoce účinných motorů, trojrozměrné ovládání, inovativní design a elektronický gyroskop.
Design modelu je vysoce odolný vůči pádům a kolizím - to vše díky vysoké kvalitě použitých materiálů. Flexibilní materiál, ze kterého jsou vyrobeny rotorové listy je velmi odolný a riziko poškození je minimální. Model létá dobře v interiéru i venku. http://rckane.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Kvadroptéra jjrc h12c - 5.0mp hd kamera
Odolné rc letadlo rckáně 2r s hd kamerou »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).