Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej praha 4 - michle, u. jihlavská, 1+1, 53.2 m178


Vložil(a) adriana střeštíkova
Datum zveřejnění 22.4.2011 16:01
Kontaktní telefon 608752614
Kontaktní e-mail reality.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 4

Cena 2 318 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám k prodeji velmi hezký byt v dobrém stavu, s možností okamžitého nastěhování. Prodej včetně pěkné kuchyňské linky. 1+1, 53,2 m². K bytu náleží sklep. Byt se nachází v pěkném cihlovém domě s novou fasádou a společnými prostory.
Dvě minuty chůze od domu je stanice metra C, Kačerov, odkud se pohodlně dostanete do centra Prahy, cesta trvá deset minut. Další možnost dopravního spojení jsou autobusové linky. Jednou z nich se dostanete například velmi rychle k rozsáhlému Michelskému lesu, kde je možnost krásných procházek a příjemné relaxace. V okolí domu se nachází spousta výborných restaurací, zdravotnická zařízení ( např. Poliklinika Budějovická ), fitness, nákupní centrum Arkády Pankrác nebo DBK u stanice metra Budějovická. Samozřejmostí jsou zde školy a možnost zábavných aktivit pro rodiny s dětmi. Pro ty z Vás, kteří cestujete výhradně autem je nedaleko domu nájezd na Jižní spojku. Parkování u domu je bezrproblémové.Neplatíte¨ provizii Rk Jednate s majitelem

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej bytu praha 3 - žižkov, , 3+kk, 79.2 m178
Praha 10 - vršovice, 2+kk, 55.1 m178 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).