Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


štěňátka flat coated retrievra ze zahr. spojení


Vložil(a) Hana Rosochová
Datum zveřejnění 2.2.2016 12:32
Kontaktní telefon 777696013
Kontaktní e-mail hanarosochova@toner-rl.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Plzeň-město

Cena

Text inzerátu

Chovatelská stanice Wild Happiness nabízí k prodeji štěňátka Flat Coated Retrievra (FCR) ze zahraničního spojení hnědé a černé barvy po velice úspěšných rodičích.
Otec je mladý, úspěšný německý pes Black Amandas Punch Line (Floyd) a maminka je velice úspěšná Black Nikkita Wild Happiness (Nikky). Oba jsou naprosto zdraví a prostí všech dědičných onemocnění (kyčle, lokty, oči) se skvělými povahami vhodných k dětem. Štěňátka jsou odchovaná v domě s velkou láskou a proto pro ně hledáme super parťáky a milující domov.
K dispozici jsou hnědé a černé fenky a černý pes. Více na http://www.wildhappiness.cz nebo na tel. +420 777 696 013. Odběr koncem března, nezávazná návštěva vítána, chovatelský servis samozřejmostí.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Parson russell terrier - štěňata s pp
Prodáme štěňátka »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).