Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Léto je za dveřmi...zhubněte do plavek o)


Vložil(a) Eva Kohoutová
Datum zveřejnění 1.2.2011 12:29
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail eviska.kohoutova@seznam.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Liberec

Cena 405,00 Kč

Text inzerátu

Léto je skoro za dveři a Vy se stále trápíte s dietami a nekonečným JO-JO efektem??? S Emulipsem Forte je to snadné....stačí jen dodržovat pitný režim a nepřejídat se....

Emulips Forte usnadňuje štěpení a trávení tuků, stimuluje vylučování trávicích šťáv a žluči, chrání sliznice trávicího traktu, podporuje funkci jater a žlučníku, stimuluje střevní funkci a potlačuje nadýmání, zklidňuje podrážděný žaludek a střeva, desinfikuje střevní obsah, zlepšuje vstřebávání živin z přijaté potravy.

Při pravidelném používání pomůže upravit metabolismus tuků v těle.

Emulips Forte je určený především pro harmonizaci činnosti trávicího traktu. Tím, že usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Zaplatíme 30vašeho nákupu
zdravé srdce, vlasy, nehty... »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).