Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Jednoduché hubnutí


Vložil(a) Eva Kohoutová
Datum zveřejnění 1.2.2011 12:17
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail eviska.kohoutova@seznam.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Jablonec nad Nisou

Cena 405,00 Kč

Text inzerátu

Emulips Forte (50 ml), odborníky speciálně vyvinutý doplněk stravy určený pro harmonizaci činnosti trávicího traktu vyrobený z rostlinného řepkového oleje z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky, vysoce účinných emulgátorů přírodního původu a bylinných extraktů (z máty peprné, hořce žlutého a lékořice lysé), obohacený zvýšenou hladinou vitamínu E a ochucený anýzovým olejem. Obsahem bylinných extraktů se výrazně zvyšuje mimořádně vysoká účinnost Emulipsu (prověřená 10-letou zkušeností), jeho působení především na trávicí trakt je komlexnější. Jednotlivé složky přípravku působí mimořádně synergicky, unikátním způsobem se vzájemně doplňují a násobí tak svoji účinnost.

Emulips Forte usnadňuje trávení a regulaci váhy, pomáhá chránit srdce a cévy, podporuje činnost jater a žlučníku, chrání organismus před kyslíkovými radikály, celkově posiluje organismus, odstraňuje únavu, posiluje nervovou soustavu.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Ochrana srdce a cév
Vedlejsi prijem »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).