Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Emulips forte - už nemusíte mít kila navíc


Vložil(a) Josef Keřlík
Datum zveřejnění 8.1.2012 02:50
Kontaktní telefon +420722042350
Kontaktní e-mail pepa.kerlik@seznam.cz
Kategorie Ostatní nezařazené
Okres Písek

Cena 405,00 Kč

Text inzerátu

Emulips Forte
• usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.
• Stimuluje vylučování trávicích šťáv a žluči
• Chrání sliznice trávicího traktu
• Podporuje funkci jater a žlučníku
• Stimuluje střevní funkci, potlačuje nadýmání
• Zlepšuje vstřebávání živin z přijaté potravy

SRDÍČKO V POŘÁDKU A NAVÍC O 17 KG LEHČÍ!
V roce 1998 mi zjistili vysoký krevní tlak a díky tomu i deformaci srdeční stěny. Výrobky OKG používám 8. rok. Celou dobu si držím tlak v normě a před 4 lety při hloubkovém vyšetření srdce mi lékař sdělil, že mám srdíčko úplně v pořádku. Léky na tlak jsem měla brát do konce života. Neberu je už několik let a přesto si držím tlak v normě. Navíc jsem díky výrobkům OKG zhubla 17 kg a už 4 roky si váhu držím!
Dr. Jana S., Brno
ZA PŮL ROKU JSEM O 17 KG LEHČÍ!
Je mně 57 let, mám diabetes a s tím spojené choroby - vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, ... Vlastně jsem to špatně napsala! Měla jsem všechny tyto choroby, dokud jsem zcela náhodou neobjevila Emulips. Rozhodla jsem se ho zkusit - a za půl roku jsem o 17 kg lehčí, hodnotu cukru a cholesterolu i krevní tlak mám v normě. Má ošetřující lékařka žasla nad výsledky z laboratoře a já, abych se podělila s ostatními, jsem se stala distributorem OKG. Výrobky OKG jsem osobně vyzkoušela a vím,že jejich chvála není jen nějaká reklama! A odměnou mi je zdraví a obdiv mého okolí!
Hana K., Mělník
Nezávislý distributor: Josef Keřlík
Reg.číslo : 03-007776




sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Sami sobě šéfem
Už nemám strach »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).