Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Qudrift 500 efi


Vložil(a) Marek Toul
Datum zveřejnění 15.11.2011 15:09
Kontaktní telefon 777244255
Kontaktní e-mail piratek@volny.cz
Kategorie Ostatní auto-moto
Okres Olomouc

Cena 169 900,00 Kč

Text inzerátu

QUADRIFT 500 EFi
Motor-Nízko položené těžiště, výkonné a spolehlivé elektronické vstřikování paliva, 500 ccm kapalinou chlazený motor. Integrovaná převodovka Parking, Neutral, Hi-Lo vpřed – vzad. Konstrukčně vyspělá kliková hřídel pro potlačení vibrací.
Hnací ústrojí-Bezúdržbové s neodstředivou spojkou CVT s funkcí brzdění motorem. Systém volby svornosti diferenciálu umožní přepínat zadní diferenciál mezi omezeným a uzamčeným skluzem.
Kola-Hliníková kola s nízkoprofilovými pneu poskytují vynikající výkon a bezpečnost na
silnici.
Brzdy-Duální velký kotouč vpředu ( průměr 200 mm) a zadní kotoučové brzdy.
Tachometr-Sportovní přístrojová deska se může pochlubit multifunkčním LCD displejem: otáčky / rychlost / ODO / cestovní čas / čas / teplota vody / palivo / tlak oleje / zadní světla: oranžový ukazatel /pozice řadící páky / otáčkoměr / uzávěrka diferenciálu.
Kola-Hliníková kola s nízkoprofilovými pneu poskytují vynikající výkon a bezpečnost na silnici projevující se komfortním ovládaním a stabilitou i při vysokých rychlostech. Disky mají nízkou hmotnost, svojí konstrukcí podporují lepší chlazení brzd, dokonale podtrhují styl, módu a trend.
Cena: 169.900,- Kč vč. DPH

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Crab 100 atv
Cectek kingcobra glt5 efi »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).