Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Praha 1 - 3+1/ 2x koupelna, 2x wc, komora, parking


Vložil(a) Karel Oršulík
Datum zveřejnění 23.2.2015 11:01
Kontaktní telefon 603372305
Kontaktní e-mail okreality@email.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 1

Cena 22 000,00 Kč

Text inzerátu

Byt po kompletní rekonstrukci s parkovacím místem pod uzavřením. Vše pouhých 130 m od Václavského náměstí s výhledem na park a Národní muzeum.
Pronajmeme byt po právě dokončené kompletní rekonstrukci. Jde o byt s výměrou 96,2m2 a dispozicí 3+1 + komora (šatna), 2x koupelna a 2x WC.
Byt ve zvýšeném přízemí (cca úroveň 2. nadzemního podlaží nad komunikací) je překvapivě velmi tichý, ačkoli dům je orientován průčelím do hlavní ulice. Nové ústřední topení a rozvody vody jsou napojeny na vlastní, moderní zdroje tepla (nové jsou i plynový kotel a bojler), které minimalizují provozní náklady bydlení. Kabelové rozvody pro TV a internet jsou připraveny. V domě UPC. Velkou výhodou v centru Prahy, je možný pronájem (za příplatek) jednoho parkovacího stání v uzavřeném dvoře pod okny bytu. Dispozici a stav bytu věrně zobrazuje přiložená fotodokumentace. Slušní majitelé budou vstřícní slušnému nájemci.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Ojedinělá nabídka
Pronájem bytu »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).