Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Byt na prodej 1+1 kosmonautů, olomouc


Vložil(a) Ježková
Datum zveřejnění 31.7.2012 10:16
Kontaktní telefon 777023918
Kontaktní e-mail jezkova321@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Olomouc

Cena 1 110 000,00 Kč

Text inzerátu

Byt na prodej 1+1 Kosmonautů, Olomouc. Prodej panelového bytu v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 a rozloze 37 m2 na ulici Kosmonautů v Olomouci. Byt je po rekonstrukci. Dům po celkové revitalizaci. V pěkné koupelně je vana. WC je samostatné. V kuchyni je velmi pěkná kuchyňká linka, na podlaze dlažba. V pokoji jsou na podlaze parkety. K bytu patří velká zasklená uzamykatelná lodžie. Topení je ústřední s měřiči. Ohřev vody centrální. V bytě jsou plastová okna se žaluziemi. Jsou zde přípojky na kabelovou televizi i internet. K bytu patří sklep. Jsou zde nízké náklady na bydlení. Dům je zateplen, má novou fasádu i střechu.
Dům je situován ve velmi žádané lokalitě v Olomouci v blízkosti hlavního nádraží. V blízkosti jsou školky, školy, obchody, lékaři a je zde velmi dobrá dostupnost MHD.
Volejte kdykoli na naše telefony nebo pište SMS.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Byt na prodej 1+1 olomouc, slavonínská
Byt na prodej 1+1 frágnerova, olomouc »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).